Missie en visie

Onze missie

Het primaire doel Rafiki Kenia Foundation is om fondsen te werven en het verzamelen van goederen om deze te gebruiken voor het verbeteren van de sociale normen van de kansarme mensen in Kenia. Dit geldt voor elke mogelijkheid om geld, niet beperkt door uitsluitingen te verhogen. De stichting heeft niet de intentie om winst te maken. De doelstellingen van de stichting zijn nationaal en internationaal, zonder uitzonderingen voor godsdienst of nationaliteit. De activiteiten van de stichting zijn geconcentreerd in het district Kwale van Kenia.

Onze visie

Wij zijn ervan overtuigd dat ieder mens moet recht hebben op een droge plek om te wonen, schoon water om te drinken, een bed om in te slapen, de medische zorg die hij / zij zich kan veroorloven, kans om te leren, werken en veilige mogelijkheden om voort te bouwen op hun eigen hebben toekomst.


Werken aan onze visie voor bijna een decennium, hebben we al veel in "Makongeni Village" en de omliggende dorpen bereikt in de buurt. De immense vreugde en geluk dat we hebben gezien in het volk als een meetbare gevolg van de impact van onze programma's, blijft de drijvende kracht van onze activiteiten. Wij dringen er bij en hopen dat de bevoorrechte maatschappij komt bij ons op alle mogelijke manieren om onze inspanningen voor het menselijk leven te verbeteren in te schakelen en te ondersteunen.

The Foundation

Since 2006, we at Rafiki Kenia Foundation are working towards the social upliftment of the people of Makongeni village and its surroundings in the Kwale district of Kenya.

Our story

Make a Donation

A small act of yours will go a long way in helping a child learn or a child with a bed to sleep in.

Contribute

Get involved

Become a part of our socio-economic development projects in any way you think works best for you.

Projects

© 2021, Rafiki Kenia Foundation.
Postbus 9219, 3007 AE, Rotterdam | Tel. +31 6 22540206 | KvK - 24403488