Sociale upliftment

Kansen en noodzakelijkheid met betrekking tot de sociaal-economische developement in Kenia op macro-economisch niveau wordt op grote schaal onderzocht en goed bekend. Leef- en inzetbaarheid omstandigheden van een overgrote meerderheid van de Kenianen (met inbegrip van de Makoengini dorp en district Kwale) zijn verre van normaal. Een toenemend aantal mensen zijn nog steeds niet in staat om toegang te krijgen tot een aantal fundamentele eisen, zoals schoon water, onderdak, kleding en werkgelegenheid.

In onze zoektocht bij te dragen aan de sociale verheffing van de Makoengini dorp hebben wij een aantal ontwikkelingen zijn gezien sinds onze oprichting. Onze microkrediet project heeft bijgedragen aan mensen beginnen kleine bedrijven. Dorpelingen zijn aangesloten op elektriciteit waardoor families om electriciteit te gebruiken op meer manieren. Rafiki Kenia gesponsord timmerwerkplaats en de gemeenschap markten hebben bijgedragen aan de economische inkomen van een aantal families.

The Foundation

Since 2006, we at Rafiki Kenia Foundation are working towards the social upliftment of the people of Makongeni village and its surroundings in the Kwale district of Kenya.

Our story

Make a Donation

A small act of yours will go a long way in helping a child learn or a child with a bed to sleep in.

Contribute

Get involved

Become a part of our socio-economic development projects in any way you think works best for you.

Projects

© 2021, Rafiki Kenia Foundation.
Postbus 9219, 3007 AE, Rotterdam | Tel. +31 6 22540206 | KvK - 24403488